Nimic nu este imposibil

Nimic nu este imposibil

Căci niciun cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere. —Luca 1:37

Oamenii care gândesc pozitiv văd potențial chiar și în cele mai descurajatoare situații, în timp ce cei care gândesc negativ văd imediat problemele și limitările.

Acest lucru depășește ideea proverbială de a vedea pur și simplu un pahar „pe jumătate plin” sau „jumătate gol” și se extinde la a lua decizii și a lua acțiuni bazate pe gândirea pozitivă sau negativă.

Ai observat vreodată cum gândirea negativă complică situația? Problemele încep să pară mai mari și mult mai dificile decât sunt cu adevărat.

Uneori, o problemă chiar poate fi imposibilă… în plan natural. Și un gând negativ uită că nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu.

Meditând la Cuvântul lui Dumnezeu te va scăpa de negativism și te va ajuta să te reconcentrezi pe cine este Dumnezeu. O mentalitate pozitivă, bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu, știe că nimic nu este mai presus de Dumnezeu. El este întotdeauna prezent.

Mi-am antrenat creierul să creadă în Dumnezeu și în Cuvântul Său și am experimentat puterea disponibilă prin Dumnezeu, când m-am încrezut în El mai mult decât în circumstanțele mele. Trebuie să ne amintim mereu că nimic nu este imposibil cu Dumnezeu.


Rugăciune

Doamne, îmi este clar că nu am nimic de câștigat cu mentalitatea paharului pe jumătate gol. Chiar și în situații imposibile, știu că Tu ești acolo. Aleg să văd partea pozitivă a lucrurilor pe măsură ce trăiesc în Cuvântul Tău.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon