O inimă veselă

O inimă veselă

„O inimă veselă este un bun leac, dar un duh mâhnit usucă oasele.” (Proverbele 17:22)

Dumnezeu este viață și fiecare lucru bun creat de El face parte din această viață. Uneori, suntem atât de dornici să facem mereu ceva și să avem realizări, să lucrăm și să avem câștiguri materiale încât, dacă nu avem grijă, când vom ajunge la capătul vieții, ne vom trezi brusc și ne vom da seama că nu am trăit niciodată cu adevărat. Dumnezeu vrea ca noi să ne bucurăm de viață și să o trăim pe deplin, până dă pe dinafară.

În viață avem de făcut o alegere: fie mormăim nemulțumiți de câte ori avem probleme, fie ne apropiem de Dumnezeu în momentele dificile, trecând prin fiecare problemă din viață cu inima plină de veselie. Oricum, cu toții ne vom confrunta cu probleme câteodată, așa că de ce să nu facem din bucuria Domnului tăria noastră, ca să fim plini de energie și vitalitate?

În Ioan 15 (Biblia amplificată), Isus spune să sălășluim în El. În versetul 11, El spune: „V-am spus aceste lucruri pentru ca bucuria [și încântarea] Mea să rămână în voi și bucuria [și veselia] voastră să fie deplină.” Isus a făcut posibil ca noi să avem inimi vesele. Cu ajutorul Lui, prin orice ai trece, poți totuși zâmbi și te poți bucura de fiecare zi a vieții tale în El.


Nu-ți petrece viața așteptând ca lucrurile să se schimbe pentru a putea fi fericit. Ia decizia de a fi fericit chiar acum.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon