Permite-ți să te relaxezi

Permite-ți să te relaxezi

… ei vor lăuda căile Domnului, căci mare este slava Domnului! – Psalmul 138:5

Obișnuiam să fiu extrem de preocupată. Eram foarte preocupată de cum arată și cum se comportă copii mei. Eram extrem de preocupată de cum arată casa mea, cum arăt eu, și ce cred oamenii despre noi. Eram foarte preocupată încercând să îl schimb pe soțul meu, să devină persoana care credeam eu că trebuie să fie. Nu îmi amintesc niciun lucru cu privire la care să nu fi fost prea preocupată. Însă ceea ce aveam nevoie cu adevărat era să îmi permit să mă relaxez puțin.

Nu știam cum să mă încred în Domnul cu privire la viața de zi cu zi. Eram dezechilibrată cu privire la aproape orice lucru. Nu realizam că a sărbători și a te bucura este o necesitate în viața noastră și că altfel nu putem fi sănătoși spiritual, mental, emoțional sau chiar fizic. De fapt, a sărbători este atât de necesar, iar Dumnezeu S-a asigurat să specifice acest lucru în Biblie. El ne-a poruncit să sărbătorim.

Darul pe care îl poți face familiei tale și celor din jur este să fii sănătos, și nu poți fi sănătos dacă celebrarea nu este o parte a vieții tale. Schimbă astăzi atmosfera vieții tale și alege să sărbătorești. Permite-ți să te relaxezi!


Rugăciune

Duhule Sfânt, nu mă lăsa să fiu prea preocupat. Ajută-mă să îmi amintesc că trebuie să îmi permit să mă relaxez și să celebrez în fiecare zi bunătatea Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon