Planul perfect al lui Dumnezeu pentru tine

Planul perfect al lui Dumnezeu pentru tine

Sunt încredinţat că Acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos. – Filipeni 1:6

„Dumnezeu are un plan perfect pentru viața ta!” – am auzit cu toții această replică, dar cred că nu mulți dintre noi cred asta cu adevărat. Poate că ne tulbură cuvântul „perfect”. Nimeni nu este perfect, iar ideea de a fi perfect adaugă presiune și stres vieții noastre.

Perfecțiunea pare imposibilă. Și ghici ce? Este!

Planul lui Dumnezeu nu este perfect, pentru că noi suntem perfecți. Planul este perfect pentru că Dumnezeu este Cel care l-a proiectat. Perfecțiunea vine de la El și doar El este perfect. El ne cunoaște mai bine decât ne cunoaștem noi și El a proiectat și a pus în acțiune un plan special conceput pentru viețile noastre.

Pavel ne spune în Filipeni 1:6 că Dumnezeu ne-a mântuit și a început o lucrare bună în noi, iar lucrarea Lui în noi se va îndeplini.
Când ne gândim la lucrarea lui Dumnezeu în noi, trebuie să ne reamintim că, pe cât suntem noi de imperfecți, pe atât este Dumnezeu de perfect. Nimic din ceea ce facem nu va fi suficient de bun pentru a satisface perfecțiunea lui Dumnezeu. Doar Isus, Cel Perfect, este îndeajuns de bun. Și pentru că suntem în Hristos, planul perfect al lui Dumnezeu este posibil!


Rugăciune

Doamne, știu că nu sunt perfect, dar mulțumesc că planul Tău pentru mine depinde de perfecțiunea Ta, nu a mea. Îți mulțumesc mult pentru că faci o lucrare bună în mine. Mă încred în Tine că o vei isprăvi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon