Practicând mulțumirea

Practicând mulțumirea

Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna în gura mea. – Psalmul 34:1

Știm cu toții că ar trebui să fim recunoscători pentru multe binecuvântări. Dumnezeu ne spune în Cuvântul Său să fim recunoscători și știm din propria noastră experiență că odată ce începem serios să-L lăudăm pe Dumnezeu, povara și necazurile noastre par să ne apese mai puțin.

David a zis: „Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna în gura mea. De multe ori vine nenorocirea peste cel fără prihană, dar Domnul îl scapă totdeauna din ea” (Psalmul 34: 1, 19).
Aceasta este puterea mulțumirii. Nu numai că ne scapă din necaz, dar pe măsură ce ne oprim pentru a-I mulțumi lui Dumnezeu pentru binecuvântările de care ne bucurăm în viețile noastre, începem să găsim mai multe binecuvântări – chiar mai multe pentru care să fim recunoscători!

Te încurajez să îți faci timp să practici mulțumirea. Există atât de multe motive să fim recunoscători și trebuie să ne concentrăm asupra mulțumirii – în fiecare zi. Ține minte îndemnul psalmistului: „Intraţi cu laude pe porţile Lui, intraţi cu cântări în curţile Lui! Lăudaţi-L şi binecuvântaţi-I Numele!” (Psalmul 100:4).


Rugăciune

Doamne, puterea mulțumirii este incredibilă. Îți mulțumesc că mă binecuvântezi în fiecare zi și că lucrezi în viața mea. Știu că fără Tine nu am nimic, așa că Îți mulțumesc pentru bunătatea pe care ai arătat-o față de mine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon