Puterea declarației

Puterea declarației

„Moartea și viața sunt în puterea limbii; oricine o iubește îi va mânca roadele [pentru moarte sau pentru viață].” (Proverbele 18:21, Biblia amplificată)

Dacă vrem să primim răspuns la rugăciuni, este esențial să învățăm să ne rugăm, iar apoi să facem declarații pozitive, pline de credință, cu privire la circumstanțele noastre. Mărturisirile negative nu prea au nimic în comun cu credința.

Să zicem că o mamă se roagă pentru fiul ei, care are probleme la școală. Așadar, ea rostește rugăciunea cu credință și crede că Dumnezeu va aduce o izbândă. După care iese la prânz cu două vecine și în următoarea oră nu spune decât: „Sunt sătulă de toate problemele pe care le am cu copilul meu. Situația nu se va schimba în bine niciodată. De ce mi se întâmplă tocmai mie?!” Acest fel de mărturisire pesimistă îți sabotează credința.

După ce te-ai rugat, ia decizia de a vorbi mereu în conformitate cu ceea ce ai rostit în timpul rugăciunilor. Declară Cuvântul lui Dumnezeu! Declară-ți credința! Atunci când vecinele te întreabă cum o mai duce fiul tău, spune: „Știți ceva? Pe plan firesc, situația nu s-a schimbat prea mult, dar eu mă rog pentru el și, în inima mea, am siguranța că Dumnezeu este cu el, lucrând intens în viața lui.”
Atunci când credința ta, gândurile și cuvintele tale sunt în concordanță cu promisiunile lui Dumnezeu, e doar o chestiune de timp până când vei începe să vezi o schimbare în bine.


Roagă-te, iar apoi ceea ce spui fă să fie conform celor rostite în timpul rugăciunilor și, cu siguranță, vei vedea rezultate uimitoare.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon