Puterea extraordinară din Numele lui Isus

Puterea extraordinară din Numele lui Isus

De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult şi I-a dat Numele care este mai presus de orice nume; pentru ca, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub. – Filipeni 2:9-11

Mulți oameni – inclusiv creștinii – nu au niciun habar despre puterea extraordinară în Numele lui Isus.

Te-ai gândit vreodată la importanța unui nume? Numele unei persoane reprezintă și întruchipează caracterul său, făcându-l să se deosebească de cei din jur. Când chemăm pe cineva după nume, declarăm ceva despre acea persoană.

În același fel, când rostim Numele lui Isus, nu rostim doar un nume. Declarăm un Nume care întruchipează puterea – nu una umană, ci toată puterea și autoritatea lui Dumnezeu (vezi Coloseni 2: 9-10).

Când rostim acest Nume, descriem Persoana. Isus înseamnă „Mântuitorul” și noi Îl chemăm, în conformitate cu ceea ce face El pentru noi – ne salvează de păcat, de eșecurile noastre și din situațiile care nu sunt în voia Lui (vezi Matei 1:21).

Mulți oameni vor să experimenteze putere spirituală, dar ei nu înțeleg că pentru a o exercita, ei trebuie să rostească Numele lui Isus cu credință. Acest nume minunat a fost dat celor care cred. Ca un copil al lui Dumnezeu, rostește astăzi Numele Lui în credință.


Rugăciune

Tată, proclam Numele lui Isus cu credință, peste orice circumstanță din viața mea. Îți mulțumesc pentru puterea salvatoare a Fiului Tău.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon