Stai liniștit și recunoaște-L pe Dumnezeu

Stai liniștit și recunoaște-L pe Dumnezeu

„Opriţi-vă şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ.” (Psalmii 46:10)

Mulți oameni sunt într-o continuă alergare de la un lucru la altul. Sunt dependenți de a face ceva tot timpul, și pentru multă vreme am fost și eu o astfel de persoană.

Pentru o lungă perioadă de timp, am simțit și eu nevoia de a face tot timpul câte ceva. Trebuia să fiu implicată în toate lucrurile și să iau parte la orice activitate care se întâmpla în jurul meu. Eram de părere că nu îmi permiteam să pierd nicio clipă, deoarece nu voiam să se întâmple nimic fără să știu. Nu puteam să stau liniștită, trebuia mereu să fiu activă. Toată existența mea se concentra pe a face tot timpul câte ceva.

Din fericire, mi-am dat seama că dacă ne oprim din ce facem și nu încercăm să rezolvăm toate lucrurile de unii singuri, vom putea vedea puterea lui Dumnezeu la lucru în viețile noastre. Adeseori, suntem stresați peste limită, deoarece încercăm să rezolvăm lucruri pe care doar Dumnezeu le poate rezolva. El vrea să ne călăuzească, dar pentru a înțelege călăuzirea pe care ne-o dă, trebuie să ne oprim! Fă-ți timp în fiecare zi să-L asculți. Avem două urechi și o singură gură, deci cred că Dumnezeu a intenționat ca noi să ascultăm mai mult decât să vorbim.

Când avem diferite planuri și idei, trebuie să le aducem la cunoștința lui Dumnezeu, apoi să ne asigurăm că avem și pace, nu doar un plan.

Dumnezeu oferă cele mai bune lucruri celor care se încred în El. Stai liniștit și lasă-L pe El să-Și arate puterea în viața ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon