Trei cuvinte pline de putere pentru viața ta

Trei cuvinte pline de putere pentru viața ta

„… Nu vă temeți de nimic, stați pe loc [rămâneți fermi, încrezători, neclintiți] și veți vedea izbăvirea pe care v-o va da Domnul în ziua aceasta…” (Exodul 14:13, Biblia amplificată)

Isus a spus că diavolul este un mincinos și tatăl minciunii (Ioan 8:44). Adevărul nu se găsește la el. El încearcă să folosească înșelăciuni pentru a-i minți pe oamenii lui Dumnezeu ca să ajungă să se teamă și să nu mai fie destul de curajoși ca să asculte de Domnul și ca să primească binecuvântările pe care le-a pregătit El pentru ei.

Adesea, frica de un anumit lucru este mai rea decât lucrul respectiv. Dacă vom fi curajoși și hotărâți să facem lucrul de care ne temem, vom descoperi că nu este deloc pe cât de rău am crezut că va fi.
Peste tot în Cuvântul lui Dumnezeu citim că Domnul le spune oamenilor Săi: „Nu vă temeți”. Cred că El a făcut asta pentru a-i încuraja ca să nu îi mai permită Satanei să îi priveze de binecuvântările ce li se cuvin.

La fel, pentru că El știe că avem tendința de a ne teme, Domnul continuă să ne îndemne și să ne încurajeze să înfruntăm ceea ce ne stă înainte pentru a-I împlini voia. De ce? Fiindcă știe că ne așteaptă niște binecuvântări minunate.

Dușmanul vrea să-ți spună că situația în care te afli acum este o dovadă a faptului că în viitor vei da greș, dar Biblia ne învață că, oricum ar fi circumstanțele în care ne aflăm, pentru Dumnezeu, nimic nu este imposibil (Marcu 9:23).


Te așteaptă și victorii, dacă vei pune în practică aceste trei cuvinte: nu te teme!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon