Umplut cu toată pacea și bucuria

Umplut cu toată pacea și bucuria

Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea pe care o dă credinţa, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, să fiţi tari în nădejde! – Romani 15:13

Acum câțiva ani am trecut printr-un timp dificil, când în viața mea nu a fost nici bucurie, nici pace. De câte ori făceam o greșeală, repede mă condamnam, mânioasă că nu puteam fi „creștinul perfect”.

Apoi, într-o zi am citit din Romani 15:13: „Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea pe care o dă credinţa…” – și mi-am zis: „Aste e!”.

Am realizat că m-am cufundat în îndoială și necredință, permițându-i astfel diavolului să mă chinuie cu gânduri negative, mânie și nerăbdare. În acest proces am uitat că, credința în Dumnezeu și încrederea în Cuvântul Său aduc pace, speranță și biruie slăbiciunile mele.

Cuvântul lui Dumnezeu mi-a dat răspunsul. Isus m-a iubit așa de mult, încât nu doar că mi-a iertat toate păcatele din trecut, dar s-a uitat înainte și mi-a iertat și acele momente de slăbiciune din viitor. Eu nu trebuie să-i mai permit diavolului să se furișeze cu întrebări sau cu necredință, iar tu trebuie să faci la fel.

Să știi că pacea, speranța și bucuria sunt astăzi în fața ta. Du-te la Cuvântul lui Dumnezeu și lasă-L să-ți stârnească credința.

Rugăciune

Doamne, de câte ori cred minciunile vrăjmașului, amintește-mi te rog adevărul din Cuvântul Tău. Crezând în Tine, eu primesc astăzi pace și bucurie.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon