Un singur lucru

Un singur lucru

„Un lucru cer de la Domnul și-l doresc [caut, cer cu insistență] fierbinte: aș vrea să locuiesc toată viața mea în Casa Domnului [în prezența Sa], ca să privesc frumusețea [dulcea atractivitate și drăgălășenia încântătoare a] Domnului și să mă minunez de Templul Lui.” (Psalmii 27:4, Biblia amplificată)

Dacă ai ști că poți cere un singur lucru, ce anume ai cere? David a spus că el caută un singur lucru: să locuiască în prezența lui Dumnezeu.

Prioritatea noastră în viață ar trebui să fie să fim aproape de Dumnezeu.

Însă suntem distrași mereu de evenimentele din viața de zi cu zi, încât neglijăm cel mai important lucru – să petrecem timp cu Dumnezeu, să-L cunoaștem, să-L apreciem, să-I cerem îndrumare.

Sunt foarte mulți oameni goi în lume, care încearcă să umple vidul din viețile lor fie cu o mașină nouă, o promovare la lucru, o relație sau cu orice altceva. Însă efortul lor de a găsi împlinire în aceste lucruri nu dă roade niciodată, deoarece fiecare dintre noi avem în interior un gol pe care numai Dumnezeu îl poate umple.

Vă încurajez ca, în primul rând, să-L căutați pe Dumnezeu și să puneți toate celelalte lucruri pe următorul nivel de importanță, după Dumnezeu. Dacă Îl puneți pe El pe primul loc în tot ceea ce faceți, veți fi binecuvântați peste măsură.


Dumnezeu este „Singurul Lucru” care îți poate oferi o bucurie nespusă, pace, împlinire și mulțumire.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon