Urmează micile imbolduri

Urmează micile imbolduri

Urechile tale vor auzi după tine glasul care va zice: „Iată drumul, mergeţi pe el!”, când veţi voi să vă mai abateţi la dreapta sau la stânga. – Isaia 30:21

Duhul Sfânt, întotdeauna vrea să ne conducă prin viață, doar că, uneori, noi suntem așa de concentrați pe aparentele lucruri mari, încât nu mai realizăm cât de mult ne vorbește în fiecare zi, prin imbolduri simple.

Într-o zi, eram în drum spre casă și vroiam să mă opresc pentru a-mi lua o cafea, când, am avut un imbold puternic că ar trebui să o sun pe asistenta mea și să o întreb dacă dorea și ea o cafea. Când am sunat-o, ea mi-a spus: „Stăteam aici, gândindu-mă că mi-ar plăcea să beau acum o cană de cafea”.

Vedeți, Dumnezeu a vrut să îi împlinească dorința inimii, însă a vrut să lucreze prin mine. Eu nu am auzit o voce puternică, nici nu am văzut un înger sau o viziune. Pur și simplu, am avut un imbold interior sau un gând că ar trebui să-i ofer o cană cu cafea.

În același mod, Dumnezeu dorește să îi binecuvinteze pe oamenii din viața ta. Te încurajez astăzi să îți menți inima deschisă la vocea Domnului. Urmează micile imbolduri; El va vorbi inimii tale și te va conduce pe calea pe care va trebui să mergi.

Rugăciune

Duhule Sfânt, aleg astăzi să mă liniștesc, pentru a putea auzi micile Tale imbolduri. Arată-mi modul în care pot să-i binecuvintez pe alții.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon