Živi za Boga

Živi za Boga

Tako tudi vi razmišljajte, da ste mrtvi za greh in da je vaša povezava z njim zlomljena, a živi za Boga [živite v nenehni povezanosti z Njim] v Kristusu Jezusu. (Rimljanom 6,11)

Ljudje, ki niso odrešeni, so duhovno mrtvi. To pomeni, da ne morejo uživati v skupnosti z Bogom ali zaznavati in slediti nagonskim vzgibom Svetega Duha. Ti ljudje so vezani na svojo naravo, intelektualno spoznanje in na zdravo pamet; ne morejo uživati naklonjenosti in moči življenja po razodetju. Ko pa se na novo rodimo in duhovno zaživimo, nam Bog lahko govori in pokaže stvari, ki jih ne bi mogli vedeti brez nadnaravnega razodetja.

V preteklosti sem opravljala táko delo in prevzemala táke odgovornosti, kjer nisem imela vsega »naravnega« znanja, da bi izpeljala naloge, ki so mi jih dodelili. Imela pa sem globok, oseben odnos z Gospodom, tako da me je On vodil in mi omogočil, da sem opravila vse delo, za katero nisem bila polno usposobljena.

Nikoli nisem študirala, kako se vodi duhovna služba ali kako učinkovito uporabljati množično komunikacijo. Ampak Bog je opremil mene in našo organizacijo (Joyce Meyer Ministries) z vsem, kar smo potrebovali za služenje, na različne načine, vključno z množičnimi mediji, vsepovsod po svetu. Bog nas vodi, korak za korakom, po Svetem Duhu. Z vsakim narejenim korakom vere nas še naprej uči in kaže, kaj naj naredimo v prihodnje.

Bog bo opremil tudi vas, da boste naredili, v kar vas je poklical, če se boste družili z Njim. Če Ga boste skrbno iskali in poslušali Njegov glas, vas bo nadnaravno vodil. Učil vas bo, kako izpolnite Njegov namen za svoje življenje – in to je morda pomembneje kot vse, za kar ste trenutno usposobljeni ali kar si sploh lahko predstavljate.

BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Bog vas bo opremil z vsem, kar potrebujete.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon