Просіть Святого Духа зробити вас Своїм свідком

Просіть Святого Духа зробити вас Своїм свідком

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Та ви приймете силу (здібності, вправність та енергію), як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете… аж до останнього краю землі. – Діяння 1:8, АМР

Пам’ятаю, як щойно ставши новонаверненою християнкою, я одразу почала активно брати участь у житті церкви. Однак у мене аж ніяк не виходило здобути перемогу над власними проблемами. Я розмишляла так: якщо я житиму як християнка і вдаватиму, що все контролюю, то буду щасливою. Та цього, як виявилося, недостатньо; зміни, перш за все, мали відбутися в моєму серці.

У книзі Діянь апостолів 1:8 читаємо про те, що задля того, аби стати Божими свідками, ми повинні прийняти Його силу. Зверніть увагу на те, що сила Божа нам потрібна не для того, аби свідчити — ми потребуємо її, щоб бути свідками. Існує велика відмінність між тим, аби щось робити, і тим, аби кимсь бути. Зовні у мене все було наче добре, та всередині чинилося страшне безладдя. Нерідко мій внутрішній стан вилазив на поверхню, і як результат — я вибухала, і тоді всі бачили, що я зовсім не така, якою здаюся на перший погляд. Та, на щастя, прийшов час, коли я почала відчайдушно прагнути Божої дії у своєму житті. Я усвідомлювала, що має бути дещо більше за вже пережите мною у стосунках із Ним. Я почала закликати до Нього в молитві, Він неймовірним чином торкнувся мого життя, і тоді Святий Дух дав мені справжню любов до Бога і Його Слова — любов, якої раніше я ніколи не мала й не переживала. Тож більше не потрібно було вдавати любов до Бога і прагнення жити для Нього.

Наостанок я наполегливо раджу вам визнати й прийняти ту саму силу Святого Духа, яку я прийняла колись. Дозвольте Богові діяти через вас неймовірним чином.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, дай мені Свою силу, щоб мені не просто щось робити, а насправді бути Твоїм свідком. Від усього серця я прагну любити Тебе і йти за Тобою, спираючись на свою сутність у Христі.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon