Сила єдності в Христі

Сила єдності в Христі

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Проводирі ви сліпі, що відціджуєте комаря, а верблюда ковтаєте! – Матвій 23:24

Досить важко повірити, скільки різних конфесій, деномінацій і незалежних церков існує в сучасному світі, хоча є тільки одна Біблія і єдине Євангеліє. Та за останні кілька десятиліть через власну гордість і обмеженість люди вирішили, що є нагальна потреба створити мільйони церков та навколоцерковних груп. На додачу вони навіть зробили різні переклади Біблії, що віддзеркалюють розбіжності в тлумаченні Божого Слова і їх власному ставленні до сказаного в ньому.

Я дійшла висновку, що ніхто не є правим на 100 відсотків. І більшість із того, через що ми сваримося, є вкрай незначним. В Євангелії від Матвія 23:24 Ісус сказав фарисеям, що вони відціджують комаря, але ковтають верблюда. А все через те, що вони стали надто прискіпливими до дрібниць, а відтак вже були неспроможні розібратися у дійсно важливих істинах.

Дозволивши упередженості, ненависті й розбрату хоча б на деякий час запанувати у нашому житті, ми вже будемо не в силах зупинити їх у майбутньому. Тільки згода і єдність у Христі допоможуть нам подолати упередженість одне до одного. Адже любов Божа завжди сильніша за критичне, негативне ставлення до інших віруючих.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, викрий будь-який гріх, що є в моєму серці і викликає розбрат, упередженість або ненависть до моїх ближніх. Я прагну крокувати за Твоєю любов’ю й мати єдність з моїми братами та сестрами в Христі.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon