Станьте одним цілим — навчіться насолоджуватися одне одним

Станьте одним цілим — навчіться насолоджуватися одне одним

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

…Відчувайте по відношенню до нього повагу і віддавайте йому пошану і честь, цінуйте його і захоплюйтеся ним так, як можна захоплюватися людиною, хваліть його, любіть від усього серця і насолоджуйтеся своїм чоловіком… – 1 Петра 3:1, АМР

Ваш шлюб може стати надзвичайно приємним і радісним, якщо ви як подружня пара навчитеся насолоджуватися одне одним. Тож чи усвідомлюєте ви, що з’єднані Богом не для того, щоб обидва були нещасні й жалюгідні? І також Він поєднав вас не для того, щоб ви тільки сварилися, чіплялися одне до одного або намагались одне одного змінити.

У Біблії чітко сказано, що жінка має насолоджуватися своїм чоловіком. Однак я переконана, що цей уривок зі Святого Письма прийнятний для обох партнерів у шлюбі. Проте я дуже рідко чую, щоб жінка сказала: «Знаєте, я насправді насолоджуюся моїм чоловіком», або щоб чоловік мовив: «Я насолоджуюся моєю дружиною». Поза всяким сумнівом, Бог воліє, щоб у шлюбі ми насолоджувалися одне одним. Він мріє, щоб ви зі своїм чоловіком чи дружиною разом сміялися, проводили час у веселощах, розважалися. Я розумію, що не завжди це буває легко. У будь-якому шлюбі є свої виклики, труднощі й випробування; та, незважаючи на відмінність вашу, як людей, попрохайте Бога показати вам дивовижні й неповторні риси в характері одне одного. Попрохайте Господа, щоб Він допоміг вам поглянути на вашого супутника життя так, як Він на нього чи на неї дивиться, адже Він любить його (її) і помер за нього (неї) так само, як і за вас.

Коли ви дивитесь одне на одного очима Бога, то радість природним чином наповнює ваші серця, даючи можливість і спроможність насолоджуватися спілкуванням зі своїм чоловіком або дружиною.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я прагну насолоджуватися спілкуванням зі своїм чоловіком (своєю дружиною). Навіть якщо в нашому шлюбі є певні проблеми, допоможи мені навчитися радіти, веселитися, розважатися разом із ним (нею) і дивитися на нього (неї) Твоїми очима.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon