У Божому Слові — сила!

У Божому Слові — сила!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Нехай не відійдуть (слова мої) від очей твоїх, бережи їх в середині серця свого! Бо життя вони тим, хто їх знайде, а для тіла усього його лікування. – Приповісті 4:21-22

Біблія — це вельми незвичайна Книга. Слова, записані на її сторінках, — наче ліки для душі. Вона здатна докорінно змінити ваше життя, адже Господнє Слово несе в собі силу, і в ньому міститься життя! Відкриваючи для себе міць Слова Божого і Його істину, ви починаєте бачити зміни у своєму житті, здійснити які під силу тільки їм. Також ви вчитеся розпізнавати брехню, яку ворог намагається вам підкинути. Якщо ви тільки при початку вивчення Біблії або відчуваєте, що не можете зрозуміти в ній жодного слова й нічого не тямите, то не тіштеся надією, що зможете прочитати її за кілька днів або відразу зрозуміти все, про що в ній ідеться. Будьте терплячі. Найважливіше в читанні Біблії — це з чогось почати й нізащо не відступатися. Адже щоразу вивчаючи Святе Письмо і звертаючи увагу на прочитане, ви чогось навчаєтеся.

У книзі Приповістей 4:20 написано: «Мій сину, прислухайся до моїх слів…» Украй важливо зрозуміти, що «прислухатися» до чогось — це зовсім інше, ніж просто слухати або читати. Прислухатися — означає розмірковувати над тим, про що йдеться у Святому Письмі, або знову й знову прокручувати його в голові.

І на завершення заохочую вас регулярно приділяти свій час читанню Божого Слова, навчанню й розмірковуванню над сказаним у ньому! Бо, погоджуючись із тим, що в ньому написано, ми будемо сповнені життя й цілющої сили Божої.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, дякую Тобі за життєдайну силу Твого Слова! Я читатиму й вивчатиму його, а Ти, будь ласка, покажи, чого прагнеш мене навчити, і вилий понадміру Свою цілющу силу на моє життя.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon