خداوند می داند که ما نمی توانیم بی عیب باشیم

خداوند می داند که ما نمی توانیم بی عیب باشیم

نمی گویم هم اکنون به اینها دست یافته ام یا کامل شده ام، بلکه خود را پیش می رانم تا چیزی را به
دست آورم که مسیح عیسی برای آن مرا به دست آورد. – فیلیپیان 12:3

افراد زیادی وجود دارند که هیچ کاری انجام نمی دهند چون می ترسند که شاید دچار اشتباه شوند.

در عوض یک جا می نشینند و می گویند «اگر من اشتباه کنم چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ و یا اگر من خدا را گم کردم چه بر سر من خواهد آمد؟ »

می دانید خداوند یک بار به من چه چیزی گفت؟ او گفت «اگر تو مرا گم کردی، من تو را پیدا خواهم کرد. »

اگر ما در جایی هستیم و احساس می کنیم این موقعیت را نمی شناسیم و گم شده ایم، می توانیم دستمان را بلند کرده و بگوییم، «عیسی بیا و من رو پیدا کن! من گم شده ام. فکر می کنم تصمیم اشتباهی گرفته ام. »

خداوند می داند ما نمی توانیم بی عیب باشیم، برای همین هم پسر خودش را به عنوان یک قربانی بی عیب برای ما فرستاد. تا ما بتوانیم به واسطه عیسی نشان بی عیبی را دریافت کنیم. در رساله فیلیپیان باب 3، پولس رسول توضیح می دهد که چگونه رو به جلو حرکت
کرده و گذشته را فراموش کنیم.

خداوند شما را می خواند تا به سمت جلو حرکت کنید. خود را از زندگی در ترس مرتکب شدن اشتباه آزاد کنید، زیرا همه ما اشتباه می کنیم. خداوند از شما نمی خواهد که اشتباه نکنید. او از شما می خواهد رو به جلو حرکت کرده و به او اعتماد کنید تا شما را هدایت کند. او می خواهد شما او را صدا بزنید. در این ترس که من کامل نیستم زندگی نکنید بلکه با ایمان در نقشه فوق العاده ای که خداوند برای شما دارد زندگی کنید.


بیایید با هم دعا کنیم

خداوندا، من نمی خواهم با ترس فلج کننده ایی زندگی کنم که همواره به من می گوید اشتباه خواهم کرد و من کامل نیستم. کمکم کن تا بر تو متمرکز باشم. می دانم وقتی تو را صدا می زنم، کمکم خواهی کرد تا به سمت کامل شدن حرکت کنم.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon