Iskorači i iskoristi priliku

Iskorači i iskoristi priliku

“A Isus upre u njih pogled pa im reče: „Ljudima je to nemoguće, ali Bogu je sve moguće.“ – Matej 19:26

Mnogi ljudi koje upoznam željeli bi, kad započnu s točkom A u svom kršćanskom životu, trepnuti dvaput i naći se na točki Ž. Mnogi od njih su frustrirani jer ne znaju koji su njihovi darovi ili Božji poziv. Neki od njih se toliko boje neuspjeha i pogrešaka da ih to sprječava da iskorače.

Svatko od nas ima nerazvijeni potencijal, ali ga nikada nećemo manifestirati dok ne počnemo vjerovati da možemo učiniti sve ono što je Bog rekao da možemo učiniti u Njegovoj Riječi. Ako ne iskoračimo u vjeri i pouzdanju da s Bogom ništa nije nemoguće, On u nama ne može raditi ono što želi kako bismo razvili svoj potencijal. Potrebna je naša suradnja i spremnost kroz vjeru, odlučnost, poslušnost i naporan rad da razvijemo ono što je On stavio u nas.

Nitko ne može biti odlučan za nas, ali mi možemo biti odlučni za sebe. Ako nismo odlučni, đavo će nam ukrasti sve što imamo. Potičem te da svom potencijalu daš oblik tako što ćeš učiniti nešto s njim. Nikada nećeš otkriti za što si sve sposoban ukoliko nikada ništa ne pokušaš. Ne boj se zakoračiti u ono za što vjeruješ da te Bog vodi. Kad iskoračiš, shvatit ćeš da si sposoban za velike stvari.


Budi snažan, budi hrabar i budi sve što možeš biti!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon