Koliko još, Gospodine?

Koliko još, Gospodine?

„Al’ onima što se u Jahvu uzdaju snaga se obnavlja, krila im rastu kao orlovima, trče i ne sustaju, hode i ne more se.“ – Izaija 40:31

Čekanje na Boga ne znači biti pasivan. Za mene to znači očekivati da će mi Bog pokazati smjer ako nešto traži od mene dok u isto vrijeme radi ono što samo On može. Često dok sam čekala na Njega i stavila svoje pouzdanje u Njega, On bi mi pokazivao stvari u mom životu koje treba prilagoditi i promijeniti u mom ponašanju ili stavu. Vidiš, Bog ne želi samo promijeniti naše okolnosti – On želi promijeniti nas.

Kad provodimo vrijeme s Gospodinom, On nam otkriva stvari, a mi budemo osvježeni u Njegovoj prisutnosti. Bliskost i intima s Bogom su jedne od najvažnijih privilegija Njegove djece. Što više provodimo vremena s Njim, to smo više transformirani na Njegovu sliku. Proučavaj Njegovu Riječ i primi ju kao Njegovo ljubavno pismo tebi. To će te utješiti i ispraviti. Čekaj na Njega s pouzdanjem, sa srcem punim iščekivanja i raduj se svim dobrim stvarima koje je planirao za tebe.


Dok vjeruješ Njemu, Njegova savršena volja će te svaki dan mijenjati malo po malo.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon