Svi bijemo dobru bitku vjere

Svi bijemo dobru bitku vjere

„Kad preko vode prelaziš, s tobom sam; ili preko rijeke, neće te preplaviti. Pođeš li kroz vatru, nećeš izgorjeti, plamen te opaliti neće.“ – Izaija 43:2

Vjerujem da je jedna od laži s kojima se često suočavamo – to da smo sami u svojoj borbi protiv neprijatelja. Đavo nas voli izolirati i uvjeriti da nitko drugi ne prolazi ono što mi prolazimo.

Istina je da se svatko od nas bori. Nisi ti jedini koji se umori. Nisi jedini koji se umara od stajanja i suprotstavljanja neprijateljevim lažima, pa čak i od suprotstavljanja vlastitim osjećajima. Poput tebe, i ja moram biti dobru bitku vjere. Također, bezbroj vjernika stoji s tobom u borbi protiv neprijatelja. Najbolja stvar je što je Bog s tobom na svakom tvom koraku. Izaija 43:2 nam daje obećanje da nas Bog neće ostaviti kad prolazimo kroz teške periode. Kad prolazimo preko rijeke ili kroz vatru, neće nas preplaviti i nećemo izgorjeti jer je On s nama.

Zato se ohrabri. Probijaj se naprijed. Bog će te ojačati i dati ti mudrost za svaku bitku s kojom se suočiš.


Molitva

Bože, hvala Ti što si sa mnom i hvala Ti za svu braću i sestre koji slijede Tebe i također se bore protiv neprijatelja. Neću vjerovati u laž da sam usamljen u svojoj borbi. Ti si vjeran i uvijek uz nas, i pomažeš nam kad god trebamo Tvoju pomoć.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon