Korak Po Korak

Korak po korak

„Onaj koji otpoče u vama dobro djelo, dovršit će ga do Dana Krista Isusa.“ – Filipljanima 1:6

Kad govorim o iscjeljenju emocionalnih rana, volim uzeti nekoliko vezica drugačijih boja povezanih u čvorove. Kažem publici: „Ovo ste vi kad započnete proces transformacije s Bogom. Svi budete zapetljani. Svaki čvor predstavlja drugačiji problem u vašem životu, a koji je nastao iz stvari koji ste prošli. Raspetljavanje tih čvorova i ispravljanje tih problema može potrajati malo vremena i truda, zato se nemojte obeshrabriti ako se to ne dogodi odjednom.“

Ako želiš primiti iscjeljenje i doći u područje cjelovitosti, moraš shvatiti da je iscjeljenje proces. Dopusti Gospodinu baviti se tobom i tvojim problemima na Njegov način i u Njegovo vrijeme. Tvoj dio je surađivati s Njim na svakom području koje On odabere.

U našem modernom, trenutačnom društvu očekujemo da će sve biti brzo i lako. Gospodin se nikada ne žuri i nikada ne prestaje raditi. Ponekad se može činiti da ne napreduješ. To je zato što Gospodin odvezuje tvoje čvorove jedan po jedan. Tijekom procesa učimo vjerovati Bogu i razvijamo prisan odnos s Njim. Bog uvijek završi ono što započne, i ti ćeš u svom životu vidjeti slobodu i pobjedu!


Nemoj odustati!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon