Najvažnije vrijeme u danu

Najvažnije vrijeme u danu

„O, Bože, Ti si Bog moj: gorljivo Tebe tražim; Tebe žeđa duša moja, Tebe želi tijelo moje, kao zemlja suha, žedna, bezvodna.“ – Psalam 63:1

Bog voli kad Ga slaviš i provodiš vrijeme s Njim. Vrijeme s Njim će promijeniti tvoj pogled na život, dati ti snagu koja ti je potrebna da nadvladaš i približiš se Bogu. Bog često, tijekom vremena koje provodimo s Njim, obavlja najdublji posao na našim srcima. Kroz intimno vrijeme s Njim u kojem Mu jednostavno iskazuješ svoju ljubav i dopuštaš da te On voli ćeš sve više sazrijevati i vidjet ćeš pravu duhovnu transformaciju.

Život je ubrzan i uvijek će biti izgovora da ne provodiš vrijeme s Bogom. Uvijek će biti obaveza, obavljanja telefonskih poziva, čišćenja… i tako dalje. Ali ako odlučiš staviti Boga na prvo mjesto, tražiti Ga bez obzira na svakodnevna ometanja, primit ćeš veliku nagradu.

Što više vremena provedeš s Bogom, primit ćeš više pouzdanja, mira, radosti, snage, naklonosti i pobjede. On je izvor svih ovih stvari. Kad se obvežeš provoditi vrijeme s Njim, ove stvari će se prirodno ulijevati u tvoj život.


U tvom životu nema ništa važnije od tvog osobnog odnosa s Isusom Kristom.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon