Nikad nisi sam

Nikad nisi sam

„I evo, ja sam s vama u sve dane – do svršetka svijeta. Amen (neka bude tako).“ – Matej 28:20

Bog želi da znaš da nikada nisi sam. Sotona će te pokušati uvjeriti u suprotno, ali to je laž. Pokušat će te prevariti govoreći ti da nitko ne razumije kako se osjećaš, ali to nije istina. Osim što je Bog s tobom, mnogi vjernici znaju kako se osjećaš, kroz što prolaziš i razumiju ono što možda doživljavaš.

Kad slijediš Boga i duhovno napreduješ, Sotona često donosi nevolje da te obeshrabri i osjećaj usamljenosti. Sjećam se vremena prije mnogo godina kada me Bog pozvao da učinim nešto novo, a to je zahtijevalo je da se odvojim od mnogih ljudi i stvari koje su mi bile drage. Vrlo često moramo otpustiti stare stvari i načine kako bismo ovladali novim što Bog ima za nas. Često sam bila usamljena dok sam izgrađivala svoj novi život, ali Bog je bio uz mene na svakom koraku.

Ako se boriš protiv usamljenosti i boli, crpi snagu od Boga. Znaj da je On s tobom i On će te pokrenuti naprijed. On ima moć pretvoriti svu tvoju žalost u radost, a kad tuguješ, bit će ti utjeha. Vjeruj Bogu svim srcem i ne dopusti Sotoni da ti ukrade sudbinu.


Nada je u Božjoj ljubavi i spoznaji da je s tobom.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon