Onaj koji podiže našu glavu

Onaj koji podiže našu glavu

„Ti si ipak štit moj, Jahve; slavo moja, Ti mi glavu podižeš.“ – Psalam 3:3

Bog ima dobre planove za tebe i želi da uživaš u svom životu. Ne želi da živiš sa duhom težine, očaja, depresije ili obeshrabrenja. Dobra vijest je da se tvoj stav i izgledi mogu promijeniti kad svoj pogled usmjeriš na Boga i dopustiš Njemu podići te.

Psalmist je rekao Bogu: „Štite moj, slavo moja, Ti mi glavu podižeš“. Razmisli o  rečenici ‘Ti mi glavu podižeš’. Kad netko hoda okolo s obješenom glavom, pretpostavimo da je ta osoba tužna ili depresivna. Ako se ti tako osjećaš, znaj danas da Bog može podići tvoju glavu i tvoj duh.

Zapamti, Bog ima dobar plan, budućnost i nadu za svakoga od nas. Budući da je On s nama, možemo misliti i govoriti u slaganju s Njegovom voljom. Možemo vježbati kako biti pozitivni u svakoj situaciji i svakom području našeg života, a kada su naše okolnosti teške i pune izazova, možemo očekivati da će Bog izvesti sve na dobro, baš kao što je i obećao u svojoj Riječi.


Molitva:

Bože, slavo moja, Ti mi glavu podižeš. Odlučujem gledati na Tebe. Pomozi mi ostati usredotočen na Tebe vjerujući da ćeš Ti ispuniti dobre planove za moj život.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon