Radovi u tijeku

Ratovi u tijeku

„Zato, eto, i mi bez prestanka zahvaljujemo Bogu što ste, kad od nas primiste riječ poruke Božje, primili ne riječ ljudsku, nego kakva uistinu jest, riječ Božju koja i djeluje u vama, vjernicima.“ – 1. Solunjanima 2: 13

Potičem te da svaki dan objaviš: „Bog radi u meni upravo sada – On me mijenja!“ Neka tvoja usta govore ono što Riječ kaže, a ne tvoji osjećaji. Kad govorimo samo kako se osjećamo, Božja Riječ ne djeluje u nama učinkovito.

Kad iskoračimo kako bismo postali sve što možemo biti u Kristu, sigurno ćemo s vremena na vrijeme pogriješiti – svi to čine. Ali to uklanja pritisak s nas da Bog očekuje od nas najbolje što možemo biti. On ne očekuje savršenstvo. Da smo savršeni, ne bi nam trebao Spasitelj. Vjerujem da će Bog u nama ostaviti određen broj mana samo da bismo znali koliko nam je potreban Isus svakog dana.

Ja nisam savršen propovjednik. Postoje situacije kad kažemo stvari na pogrešan način, situacije kad vjerujem da sam čula od Gospodina, a poslije sam shvatila da sam to bila ja, a ne Gospodin. Mnogo puta padnem u nedostatku savršenstva. Nemam savršenu vjeru, savršen stav, savršene misli i savršene načine.

Isus je znao da će se to dogoditi svima nama. Zato On stoji u procijepu između Božjeg savršenstva i naše nesavršenosti. On kontinuirano zastupa za nas jer mi to kontinuirano trebamo (Hebrejima 7:25).


Ne trebamo vjerovati da nas Bog jedino prihvaća samo ako postupamo savršeno. Možemo vjerovati da smo prihvaćeni u ‘Ljubljenom’ (Efežanima 1:6)

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon