Primi Božje iscjeljenje u cijelo svoje biće

„Ljubljeni! Želim ti u svemu dobro i da budeš zdrav, kao što je dobro  tvojoj duši.“ – 3. Ivanova 1:2

Vaše cijelo biće – duh, duša i tijelo – vrlo su vrijedni Bogu i igraju iznimno važnu ulogu u Njegovom planu. On ti je povjerio odgovornost prema svakom dijelu tvog bića. Ali postoji vrijeme u našem životu kad ono što mi možemo uraditi nije dovoljno i kad moramo vjerovati Bogu da će uraditi ono što samo On može.

Možda ti je potrebno fizičko iscjeljenje kao što je meni bilo potrebno kad sam se borila s rakom dojke krajem 1980-ih. Možda trebaš mentalno ili emocionalno iscjeljenje kao što je i meni bilo potrebno jer sam kao dijete godinama bila zlostavljana. Bez obzira o čemu se radi, Božja Riječ nas uvjerava da Bog želi za nas da iskusimo zdravlje u svakom području našeg bića.

Kad smo ti i ja bolesni ili nezdravi na bilo koji način, to nas drži dalje od vršenja onoga što Bog želi za nas. Bog je planirao za tebe veliku budućnost, a biti zdrav u duhu, duši i tijelu je važan dio biti spreman učiniti sve na što te pozove. Moli za Njegovu iscjeljujuću silu danas.

Molitva:

Bože, hvala Ti što se brineš u svakom dijelu mog bića. Primam Tvoju iscjeliteljsku silu u svako područje mog života koji je oštećen.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon