Adevărata împlinire

Adevărata împlinire

„Drept răspuns, Isus i-a zis: ‚Este scris: «Omul nu trăiește numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu.»’” (Matei 4:4)

Nu cred că există ceva mai bun decât să fii împlinit Să te trezești dimineața și să-ți spui Viața este bună; slavă Domnului, sunt mulțumit, ca apoi să te duci noaptea la culcare tot mulțumit înseamnă cu adevărat să trăiești din abundență. Pe de altă parte, nu cred să existe ceva mai rău decât să trăiești nemulțumit mereu.

Iată un adevăr spiritual: indiferent ce ai, unde te duci sau ce faci, nimic nu te poate satisface cu adevărat decât prezența apropiată, personală și intimă a lui Dumnezeu. Banii, călătoriile, vacanțele, hainele, noile oportunități, mobila nouă sau o casă nouă, a te căsători și a avea copii, toate acestea sunt doar lucruri care ne pot oferi doar o anumită parte de fericire. Însă nu vom fi niciodată mulțumiți permanent și în mod consistent dacă nu căutăm decât lucruri pe care să le deținem sau pe care să le facem pentru a umple golul din noi.

Sunt mulți credincioși nefericiți, care trăiesc niște vieți neîmplinite deoarece nu caută ceea ce trebuie! Nu rata o relație apropiată cu Dumnezeu din cauza faptului că, în loc să-L cauți pe Cel care dăruiește, cauți darul.


Lucrurile lumești nu te pot satisface cu adevărat. Întotdeauna, caută-L pe Dumnezeu mai întâi, iar El îți va satisface dorințele inimii.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon