Boala nu este doar fizică!

Boala nu este doar fizică!

Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns săaduc veşti bune celor nenorociţi: El M-a trimis să vindec pe cei cuinima zdrobită… – Isaia 61:1

Biblia ne învață că Isus a venit să ne vindece rănile, să ne mângâie șivindece inimile zdrobite, să ne dea frumusețe în loc de cenușă și ulei de bucurie în locul plânsului (vezi Isaia 61:1-3).

Mulți creștini citesc această verset și știu că Dumnezeu dorește să ne vindece de bolile fizice și spirituale, dar este ceva mai mult. Adevărul este că emoțiile noastre fac parte din viața noastră și se pot îmbolnăvi, ca orice altă parte a noastră.

Lumea este plină de oameni care suferă de durere emoțională. Cauzele sunt adesea abuzul, respingerea, abandonul, trădarea, dezamăgirea, judecata, critica sau comportamente negative ale altora. Această durere emoțională poate fi mai devastatoare decât durerea fizică, deoarece oamenii simt că trebuie să o ascundă și să pretindă că nu este reală.

Dacă ai o rană emoțională în viața ta, trebuie să știi că Isus vrea să te vindece. Nu fă greșeala de a gândi că El este interesat numai de viața ta spirituală și fizică. Du-ți rănile la Isus; El vrea să vindece orice te doare!


Rugăciune

Doamne, Îți mulțumesc că Îți pasă de fiecare parte a mea… inclusiv de emoțiile mele. Orice durere emoțională și rană pe care o am – toate, le aduc la Tine. Știu că Tu mă poți vindeca și restaura.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon