Îndurarea Lui se înnoiește în fiecare zi!

Îndurarea Lui se înnoiește în fiecare zi!

…bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atât de mare! – Plângerile lui Iermia 3:22-23

Fiecare zi este o nouă oportunitate de a închide ușa trecutului și a experimenta un nou start. Faptul că Dumnezeu a divizat ziua în douăzeci și patru de ore evidențiază că în mod regulat trebuie  să o luăm de la început. Întotdeauna este o zi nouă, o lună nouă, un an nou. Pentru ca aceste noi începuturi să ne fie folositoare, trebuie să decidem să le folosim.

Te lupți cu vina și condamnarea? Te simți prost cu privire la un lucru pe care l-ai făcut cu ani în urmă sau cu privire la ceva ce s-a întâmplat ieri? Nu contează cât timp s-a scurs, trecutul rămâne trecut. Ce a fost, a fost, și numai Dumnezeu poate să mai facă ceva cu privire la acel lucru. Partea ta este să îți recunoști greșeala, să te pocăiești, să primești iertarea lui Dumnezeu și să mergi mai departe.

În cartea Plângerilor, profetul Ieremia ne încurajează, aducându-ne vestea că îndurarea lui Dumnezeu  se înnoiește în fiecare dimineață. În fiecare zi, El ne dă un nou început. Mă bucur așa de mult că Dumnezeu ne trimite în fiecare zi un nou pachet cu îndurare – așa că putem avea un nou început în fiecare zi!


Rugăciune

Doamne, mă bucur așa de mult că îndurarea Ta se înnoiește în fiecare zi! Datorită dragostei, milei, compasiunii și credincioșiei Tale pentru mine, pot să am un start proaspăt în fiecare zi!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon