Primește vindecarea lui Dumnezeu în întreaga ta ființă

Primește vindecarea lui Dumnezeu în întreaga ta ființă

Preaiubitule, doresc ca toate lucrurile tale să-ţi meargă bine, şi sănătatea ta să sporească tot aşa cum sporeşte sufletul tău. – 3 Ioan 1:2

Întreaga ta ființă – duh, suflet și trup –  este prețioasă înaintea lui Dumnezeu și joacă un rol important în planul Lui. Dumnezeu ți-a încredințat responsabilitatea de a menține fiecare parte a ființei tale într-o formă bună. Sunt însă timpuri în viața noastră, când ceea ce putem noi face nu este suficient și trebuie să ne încredem în Dumnezeu, ca El să facă ceea ce este în puterea Lui să facă.

Poate ai nevoie de o vindecare fizică, așa cum am avut și eu nevoie când m-am luptat cu cancerul la sân, la sfârșitul anilor ’80. Poate ai nevoie să fi vindecat mental sau emoțional, așa cum și eu am avut nevoie după ce, ca și copil, am experimentat abuzul ani de zile. Indiferent care este nevoia ta, Cuvântul lui Dumnezeu ne asigură că El dorește ca tu și cu mine să experimentăm vindecarea în fiecare parte a ființei noastre.

Când tu și cu mine suntem bolnavi, sau nu ne simțim bine în vreun fel, acest lucru ne reține de la împlinirea lucrurilor pe care Dumnezeu ne-a chemat să le împlinim și de la a ne bucura de viața pe care Dumnezeu ne-a dat-o. Dumnezeu are planificat pentru tine un viitor măreț și a fi sănătos – trup, suflet și duh – este o parte importantă în a fi gata pentru a face tot ceea ce El te cheamă să faci. Roagă-te astăzi pentru puterea Lui de vindecare.


Rugăciune

Doamne, mă bucur așa de mult că Te îngrijești de fiecare parte a ființei mele. Primesc minunata Ta putere vindecătoare peste orice parte a ființei mele care este în vreo nevoie.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon