Îmbracă-te cu noua natură

Îmbracă-te cu noua natură

… şi să vă îmbrăcaţi în omul cel nou, făcut după chipul lui Dumnezeu, de o neprihănire şi sfinţenie pe care o dă adevărul. – Efeseni 4:24

După toate lucrurile dureroase care ți s-au întâmplat în trecut, care au venit și au trecut, totuși Dumnezeu dorește ca să te bucuri de fiecare zi a vieții tale. Însă acest lucru nu se întâmplă până când nu te hotărăști să îți asumi viața din abundență pe care Isus, prin moartea și învierea Lui, ți-a asigurat-o. Până atunci, diavolul va încerca întotdeauna să ți-o ia.

Isus a spus: „Hoţul nu vine decât să fure, să înjunghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug” (Ioan 10:10). Isus a venit pe acest pământ și a murit pentru noi, ca să avem o viață din belșug!

Cu viața pe care El ți-a dăruit-o, tu ești o nouă creație. Nu trebuie să permiți lucrurilor care ți s-au întâmplat în trecut să continue să îți afecteze noua viață în Hristos. Fiind o creație nouă în Isus Hristos, poți să îți reînnoiești mintea în acord cu Cuvântul lui Dumnezeu, iar emoțiile tale pot fi vindecate și restaurate. Planurile bune ale lui Dumnezeu pot fi desfășurate, când tu îți trăiești viața în noua natură pe care Isus a pregătit-o pentru tine.


Rugăciune

Doamne, aleg ca zilnic și în mod activ să mă îmbrac în noua natură pe care Hristos o are pentru mine. Sunt născut din nou în Hristos, sunt o nouă creație, plină de bucurie și pace.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon