Când te simți descurajat

Când te simți descurajat

„O, [ce, ce s-ar fi ales de mine] dacă n-aș fi încredințat că voi vedea bunătatea Domnului pe pământul celor vii!” (Psalmii 27:13, Biblia amplificată)

Cu toții am fost dezamăgiți la un moment dat. Ar fi de mirare dacă ar trece o săptămână fără să avem vreo dezamăgire. Suntem „amăgiți” (atrași într-o anumită direcție) să ni se întâmple ceva anume, iar când nu se întâmplă astfel, suntem dezamăgiți.

Când e ignorată, dezamăgirea se transformă în descurajare. Dacă ne simțim descurajați prea mult timp, vom ajunge să fim devastați, iar apoi nu vom mai fi în stare să ne descurcăm deloc.
Mulți creștini devastați duc niște vieți pline de înfrângere, deoarece nu au învățat cum să facă față dezamăgirii. Cel mai probabil că devastarea de care au parte a pornit de la o mică dezamăgire care nu a fost tratată cum trebuia.

Voia lui Dumnezeu nu e ca noi să trăim dezamăgiți, devastați sau oprimați. Când devenim dezamăgiți, putem alege să nu ne lăsăm descurajați, iar mai apoi să nu ajungem devastați.

Când învățăm să ne punem speranța și încrederea în Isus, Stânca noastră (1 Corinteni 10:4), și să ne împotrivim diavolului când ne dă târcoale (1 Petru 5:8-9), putem trăi în bucuria și pacea Domnului, fără descurajare.

Alege să te împotrivești cu putere diavolului, ca să poți trăi viața împlinită pe care Dumnezeu ți-a pus-o la dispoziție prin intermediul Fiului Său, Isus Hristos.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon