Crede!

Crede!

„Isus le-a răspuns: `Lucrarea pe care o cere Dumnezeu este aceasta: să credeţi în Acela pe care L-a trimis El.`” (Ioan 6:29)

De cele mai multe ori, copilașii cred ceea ce le spun părinții, fără să își pună prea multe întrebări. Așa vrea Dumnezeu să fim în relația cu El: să credem ce este scris în Cuvântul Său! Creștinilor li se mai spune și „credincioși”, și într-adevăr, asta ar trebui să facem: să credem!

Tu ești un credincios care crede sau un credincios care se îndoiește? Credința simplă, ca a unui copilaș, aduce multe roade. Spre exemplu, bucuria și pacea vin în urma credinței (Romani 15:13). Îndoiala, îngrijorarea și frica aduc cu ele doar tristețe, dar acestea pot fi evitate dacă luăm decizia să ne încredem în Cuvântul lui Dumnezeu. Crede că ți se vor întâmpla lucruri bune. Crede că atunci când te pocăiești, păcatele tale sunt complet iertate. Crede că Dumnezeu are grijă de toate nevoile tale, pentru că te iubește și vrea să te ajute.

Atunci când credem, putem intra în odihna lui Dumnezeu și ne putem bucura de fiecare zi din viața noastră. Putem să ne concentrăm pe ce avem de făcut în prezent și să avem încredere că Dumnezeu ține viitorul nostru în mâinile Lui.

Dacă vrei să te îndoiești de ceva, pune la îndoială lucrurile de care te îndoiești!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon