Dai socoteală doar înaintea lui Dumnezeu

Dai socoteală doar înaintea lui Dumnezeu

Aşa că fiecare din noi are să dea socoteală despre sine însuşi lui Dumnezeu. – Romani 14:12

Prea mulți oameni nu reușesc să împlinească scopul lui Dumnezeu pentru viața lor deoarece sunt prea preocupați în a-i ține fericiți toți cei din jurul lor. Lumea este plină cu oameni care cred că știu mai bine decât tine ce ar trebui să faci cu viața ta.

Biblia spune însă că, în ceea ce privește felul în care ți-ai trăit viața, vei da socoteală lui Dumnezeu, nu altcuiva. De aceia, trebuie să trăim fiecare zi prin harul lui Dumnezeu, făcându-ne partea într-un mod plăcut Lui.

Ai suficientă îndrăzneală să-ți urmezi inima și nu mulțimea din jur? Ești focalizat pe Hristos, chiar și atunci când în jurul tău sunt voci care caută să te abată de la scopul tău?

Sunt două feluri de oameni în lume: cei care așteaptă să se întâmple ceva și cei care fac lucrurile să se întâmple. Dumnezeu te-a chemat să faci lucrui mari pentru Împărăția Lui – și în Isus Hristos, Dumnezeu ți-a dat tot ceea ce ai nevoie pentru a le împlini.

Așadar, trăiește-ți viața cu scop. Nu sta doar uitându-te să vezi ce fac alții, ca apoi să urmezi mulțimea. Trezește-te, ia o decizie și pornește!

Rugăciune

Doamne, nu vreau să-mi mai trăiesc viața oricum, ci doar într-un mod plăcut Ție. Cu îndrăzneală pășesc în scopul pe care Tu îl ai pentru mine. Nu voi mai sta în spate, ci voi trăi o viață plină de scop, pentru Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon