Decide să mergi mai departe

Decide să mergi mai departe

„Voi, fraților, să nu osteniți în facerea binelui [ci continuați în facerea de bine fără încetare].” (2 Tesaloniceni 3:13, Biblia amplificată)

Cu toții am avut parte de dezamăgire la un moment dat. Nimeni nu a trecut prin viață experiementând toate lucurile doar așa cum și-a dorit.

Atunci când lucrurile nu decurg conform planului nostru, primul sentiment care ne cuprinde este dezamăgirea. Este cât se poate de normal. Nu e nimic greșit să te simți dezamăgit. Însă trebuie să știm ce să facem cu acest sentiment, dacă nu vrem să se transforme în ceva mult mai grav.

În această lume, nu putem trăi fără să nu fim dezamăgiți, dar, prin Isus, putem scăpa de acest sentiment.
Apostolul Pavel a spus că o lecție importantă pe care a învățat-o în viață este să uite trecutul și să meargă mai departe spre viitor! (Filipeni 3:13-14)

Când suntem dezamăgiți, trebuie să ne revenim imediat, căci asta este ceea ce trebuie să facem. Trebuie să lăsăm în urma noastră cauzele care ne-au produs dezamăgirea și să ne îndreptăm spre ceea ce ne-a pregătit Dumnezeu. Ne schimbăm viziunea, planul, ideea, privirea de ansamblu, gândirea și ne concentrăm atenția asupra acestora. Decidem să mergem mai departe!

Fiecare zi este un nou început! Putem lăsa în urmăm dezamăgirile zilei de ieri și să-I dăm lui Dumnezeu șansa de a face ceva minunat astăzi pentru noi!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon