Dumnezeu este singura Sursă care rămâne

Dumnezeu este singura Sursă care rămâne

Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. – Psalmul 37:4

Ca ființe umane, suntem creați de Dumnezeu ca să fim fericiți și să avem o părere bună despre noi înșine. De fapt, trebuie să avem o părere bună despre noi înșine, sau în cele din urmă vom dezvolta un comportament nesănătos și lipsit de control, pentru a obține sentimentele bune după care tânjim.

Gândește-te la asta: o persoană care este dependentă de droguri probabil că a început să le folosească pentru că durerea sa era atât de intensă, încât s-a simțit nevoită să scape de ea, chiar dacă doar temporar. Același lucru este adevărat în ceea ce privește consumul de alcool sau utilizarea alimentelor pe post de alinare. Dacă sentimentele bune nu vin din interior, atunci încercăm să ni le inducem prin mijloace externe.

Dumnezeu ne-a creat astfel și El este singurul care ne poate satisface. Când apelăm la altceva decât la Dumnezeu pentru a ne face să ne simțim bine cu privire la noi, de fapt înlocuim ceva real cu un substitut ieftin.

Oricare ar fi nevoile tale emoționale astăzi, află că numai Dumnezeu le poate satisface. El este singura Sursă durabilă de viață. Du-te la El astăzi – El este Singurul care te poate satisface.


Rugăciune

Doamne, nu vreau să-mi pierd vremea alergând după înlocuitori ieftini. Tu ești Singurul care poate oferi satisfacție. Arată-mi cum să găsesc zilnic plăcerea și desfătarea în Tine și doar în Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon