Dumnezeu nu întârzie niciodată

Dumnezeu nu întârzie niciodată

„Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală.” (Galateni 6:9)

Mulți oameni se cred răbdători doar fiindcă au trebuit să aștepte după ceva. Însă răbdarea e mai mult decât așteptare. Răbdarea presupune să ai o atitudine bună, optimistă și plină de bucurie în timp ce aștepți. Aceasta este un rod al Duhului care se manifestă într-un credincios supus lui Dumnezeu indiferent de situația în care se află. Omul răbdător își păstrează mereu calmul și ne arată că Tatăl nostru ceresc ne poartă de grijă.

Adesea, vrem ca planul lui Dumnezeu pentru viața noastră să se desfășoare chiar acum. Însă lucrarea perfectă a lui Dumnezeu necesită timp și noi trebuie să fim răbdători. Dumnezeu nu lucrează după orarul nostru. Chiar dacă noi suntem grăbiți și nerăbdători, Dumnezeu nu este așa niciodată. El Își ia timp suficient pentru a face totul bine – El lucrează la opera Sa de artă cu grijă, atenție și precizie.
Noi suntem lucrarea lui Dumnezeu (Efeseni 2:10). El este Creatorul care realizează ceva frumos din viața noastră. Orarul lui Dumnezeu pare să fie micul Său secret. Biblia ne promite că El nu va întârzia niciodată, dar eu am descoperit și că El nu vine niciodată nici prea devreme. Orice ai face, nu-L poți grăbi pe Dumnezeu. Așa că te încurajez să te bucuri de așteptare.


Bucură-te de fiecare moment al călătoriei tale!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon