A deveni una înseamnă a vă bucura unul de celălalt

A deveni una înseamnă a vă bucura unul de celălalt

…când vă vor vedea felul vostru de trai: curat şi în temere… – 1 Petru 3:2

Poți să ai parte de multă bună dispoziție și împlinire în căsnicia ta, când începeți să vă bucurați unul de altul. Știi că Dumnezeu nu v-a pus împreună pentru a vă simți mizerabil? Nu v-a pus împreună ca să vă luptați, să vă luați unul de altul și nici ca să încercați să vă schimbați unul pe celălalt.

Biblia spune specific că femeia să se bucure de soțul ei, dar cred că acest verset se aplică ambilor parteneri în căsătorie. Atunci, de ce așa de rar aud o femeie spunând: „Eu mă bucur cu adevărat de soțul meu” sau un bărbat spunând: „Eu mă bucur de soția mea”?

Dumnezeu dorește ca în cadrul căsătoriei să ne bucurăm unul de celălalt. El dorește ca tu și partenerul tău de căsătorie să râdeți și să vă distrați împreună. Realizez că nu este întotdeuna ușor. Căsătoria are cu siguranță provocările ei, dar în ciuda diferențelor, roagă-L pe Dumnezeu să-ți arate lucruri minunate ale partenerului tău. Cere-I să te ajute să-ți vezi pe partenerul așa cum îl vede El, pentru că Dumnezeu îl iubește și a murit pentru el, așa cum a murit și pentru tine.

Când aveți fiecare perspectiva lui Dumnezeu cu privire la celălat, bucuria va inunda în mod natural inima voastră și veți fi capabili să vă bucurați de partener în cadrul căsătoriei.


Rugăciune

Doamne, doresc să mă bucur de partenerul meu de căsătorie. Chiar atunci când este dificil, ajută-mă să găsesc bucurie, să mă simt bine împreună cu partenerul meu și să îl văd așa cum îl vezi Tu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon