Dumnezeu poate și este statornic

Dumnezeu poate și este statornic

Isus Hristos (Mesia) este (mereu) acelaşi ieri şi azi şi în veci (de veci)! – Evrei 13:8 (Biblia Amplificată)

Soțul meu, Dave, este un exemplu extraordinar pentru cineva care trăiește în mod constant cu pace și stabilitate. El îmi amintește adesea de o stâncă, care este unul dintre numele lui Isus.

Isus rămâne neschimbat, asemenea unei stânci. Scriitorul cărții Evrei spune că El este același ieri, astăzi și în veci.

Mă chinuiam să trăiesc cu aceeași pace și stabilitate pe care o avea Dave. Într-o zi eram fericită, iar a  doua zi – deprimată. În cele din urmă mi-am dat seama de ce e Dave atât de pașnic: El se încrede în Dumnezeul neschimbător. El știe că indiferent de ce se întâmplă, Dumnezeu va rămâne la fel.

Biblia ne spune că Domnul Dumnezeul nostru, care este tot timpul cu noi, este ca un viteaz (vezi Țefania 3:17) puternic care ne ajută să biruim și să trăim prin Cuvântul și Duhul Său neschimbător.

Dumnezeul nostru este în stare… și stabil. De ce să nu ai încredere în El azi? Când îți dai seama că indiferent situație, Dumnezeu rămâne la fel și îți bazezi viața pe natura Sa neschimbătoare, te poți bucura de pacea continuă pe care El dorește să ți-o dea. De ce să nu începi de azi?

Rugăciune

Doamne, Tu ești în stare și stabil! Tu ești singura constantă din viața mea. Știu că indiferent de ce se va întâmpla, mă pot baza pe Tine și mă pot încrede în natura Ta neschimbătoare.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon