Fă-L pe Dumnezeu „acel lucru”

Fă-L pe Dumnezeu „acel lucru”

Un lucru cer de la Domnul şi-l doresc fierbinte: aş vrea să locuiesc toată viaţa mea în Casa Domnului… – Psalmul 27:4

Viața nu ar trebui să fie complicată. Isus nu a murit ca noi să avem vieție complicate, pline de frustrare și mizerabile. Ioan 10:10 spune că El a murit pentru ca noi ca să avem viață și să ne bucurăm de ea. Îndată ce totul se complică, bucuria noastră este furată. Trebuie să învățăm cum să nu ne mai stresăm și să nu mai avem un stil de viață excesiv de aglomerat.

Stilul de viață opus este unul de simplitate. Simplitatea înseamnă „de unul singur, care constă într-un singur lucru, necomplicat”. Dumnezeu S-a asigurat că am o viață mai simplă. Mi-a arătat că singura modalitate de a face acest lucru este să fie despre „un singur lucru”.

Dumnezeu vrea ca noi să ne concentrăm asupra Lui. Ne spune în Cuvântul Său că nu vom moșteni Împărăția Lui dacă nu venim la El pur și simplu ca un copil, spunând: „Cred”.

Aproape că sună prea ușor și ai vrea să o complici… dar nu! Planul lui Dumnezeu pentru tine este simplu. S-ar putea să nu aibă sens în mintea ta, dar nu este nimic complicat în legătură cu Dumnezeu și El nu vrea să fie complicat. Vino azi la El și spune: „Eu cred”. Fă-L pe El „Acel Lucru”.

Rugăciune

Doamne, eu cred în Tine. Nu vreau să trăiesc împovărat de complicații, așa că astăzi caut să am o viață simplă, Tu fiind acel „lucru” pe care-L doresc. Condu-mă spre planul Tău simplu pentru viața mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon