Fii un purtător de cuvânt al lui Dumnezeu!

Fii un purtător de cuvânt al lui Dumnezeu!

Căci cine iubeşte viaţa şi vrea să vadă zile bune să-şi înfrâneze limba de la rău şi buzele de la cuvinte înşelătoare. —1 Petru 3:10

Dacă ai înțelege puterea cuvintelor pe care le rostești, cursul vieții tale s-au putea schimba! Gura ta este un instrument puternic, folosit fie pentru Dumnezeu, fie pentru inamic. Cu alte cuvinte, poți rosti cuvinte pozitive, înălțătoare, încurajând lucrurile să se întâmple în viața ta, sau poți rosti cuvinte negative, sumbre și descurajatoare.

Nu cred că vreunul dintre noi vrea să fie purtătorul de cuvânt al diavolului. Dar adevărul este că gura poate fi folosită pentru binecuvântare sau distrugere, nu numai în viața noastră, ci și în viața altora. Am văzut-o în viața mea. Era o vreme în care aproape tot ceea ce rosteam era negativ.

Dar Duhul Sfânt m-a învățat să folosesc puterea creatoare a Cuvântului lui Dumnezeu. Am învățat cum să vorbesc munților mai mult decât cu munții din viața mea. Ceea ce vreau să spun este că am învățat să aplic adevărul Cuvântului Său în circumstanțele mele și, cu timpul, am început să văd rezultate pozitive și de durată.

Gura este ca un stilou și inima ta este ca o coală de hârtie. Când spui ceva din nou și din nou, intră în tine și devine parte din tine. Nu este ceva ce trebuie să mai încerci să faci, ci a devenit parte din tine.

Aș fi mai degrabă un purtător de cuvânt al lui Dumnezeu decât al vrăjmașului. Vreau să rostesc adevărul Lui și să mă bucur de viața mea.

1 Petru 3:10 spune: Căci cine iubeşte viaţa şi vrea să vadă zile bune să-şi înfrâneze limba de la rău şi buzele de la cuvinte înşelătoare. Vrei să te bucuri de viață? Folosește-ți gura pentru a rosti lucrurile lui Dumnezeu în viața ta!


Rugăciune

Doamne, știu că gura mea este o unealtă puternică și poate fi folosită pentru Tine sau pentru dușman. Îmi supun limba ție. Arată-mi cum să rostesc adevărul Tău în viața mea și în viața celorlalți.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon