Gata cu nesiguranța

Gata cu nesiguranța

„Cei ce cunosc Numele Tău [cei care au trăit și au făcut cunoștință cu îndurarea Ta] se încred în Tine [își vor pune încrederea în Tine], căci Tu nu părăsești pe cei ce Te caută [întreabă despre și pentru Tine], Doamne [cu privire la autoritatea Cuvântului lui Dumnezeu și la dreptul lor de a li se împlini nevoia].” (Psalmul 9:10, Biblia amplificată)

Fiecare dintre noi a fost afectat de nesiguranță într-o anumită măsură. La un moment dat, fiecare dintre noi vrem să luăm atitudine și să facem ceva, dar, numai la gândul de a face ceva, nesiguranța ne face să înghețăm pe loc. Însă nu acesta este planul lui Dumnezeu pentru viețile noastre. El vrea ca noi să pășim prin credință și încredere.

Nesiguranța încearcă să ne tulbure în asemenea măsură, încât să devenim nesiguri pe noi și nefericiți, împiedicându-ne astfel să împlinim planul lui Dumnezeu pentru noi și să primim ceea ce are El pregătit pentru noi.

Putem scăpa de nesiguranță în viețile noastre dacă ne clădim credința pe cele spuse de Dumnezeu în Cuvântul Său. Atunci când deschidem gura ca să mărturisim ceea ce spune Dumnezeu despre noi și ceea ce ne spune El nouă, Cuvântul lui Dumnezeu ne va da puterea de a învinge teama, nesiguranța și lipsa de încredere.

Dacă te afli într-o perioadă în care încerci să eviți să te confrunți cu o anumită situație din viața ta din cauza fricii sau a nesiguranței, te încurajez să te rogi și să Îl rogi pe Dumnezeu să facă pentru tine ceea ce a promis în Cuvântul Său – să pășească înaintea ta pentru a-ți pava calea.


Cere-I lui Dumnezeu să te întărească în lăuntrul tău, să te umple cu puterea și tăria Sa, și să nu îngăduie să te lași cuprins de teamă.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon