Importanța sfârșirii lucrurilor

Importanța sfârșirii lucrurilor

Eu Te-am proslăvit pe pământ, am sfârşit lucrarea pe care Mi-ai dat-o s-o fac. —Ioan 17:4

Cu câțiva ani în urmă, am citit un verset care m-a făcut să plâng înaintea Domnului. În Ioan 17:4, Isus spune: „Eu Te-am proslăvit pe pământ, am sfârşit lucrarea pe care Mi-ai dat-o s-o fac”. Aceasta înseamnă că a-L urma pe Dumnezeu înseamnă să sfârșești ce te-a chemat să faci.

De când am citit acel verset, mi-am dat seama că e foarte important să nu fac doar ceea ce m-a chemat Dumnezeu să fac, ci să și termin ceea ce m-a chemat El să fac.

Există o mulțime de oameni care îndrăznesc și încep ceva cu Dumnezeu, dar nu sunt la fel de mulți care și termină.

Apostolul Pavel a spus: „Vreau să-mi sfârșesc cu bucurie calea…” (Faptele Apostolilor 20:24).

Sunt hotărâtă să termin chemarea lui Dumnezeu pentru mine și să mă bucur de fiecare minut al ei! Asta vreau și pentru tine – să te bucuri de fiecare zi din viața ta și să termini ceea ce te-a chemat Dumnezeu să faci.

Dar mai totul depinde de noi. Nu depinde totul de Dumnezeu. El Și-a făcut partea și ne-a dat tot ceea ce avem nevoie în Hristos. Depinde de noi să continuăm să învățăm, să creștem și să lăsăm Duhul lui Dumnezeu să lucreze în noi. Ia-ți timp să analizezi lucrurile pe care te-a chemat Dumnezeu să le faci și întreabă-te: „Ce fac astăzi ca să termin ceea ce Dumnezeu mi-a pus înainte?”

Dumnezeu are planuri grozave pentru tine. Primește-le prin credință și împlinește-le cu toată inima. Vreau să te angajezi astăzi că vei avea un sfârșit puternic. Este un angajament pe care știu că Dumnezeu îl va onora.


Rugăciune

Dumnezeule, vreau să pot să spun că am terminat lucrarea pe care Tu mi-ai dat-o, așa cum a făcut Isus. Îți mulțumesc că lucrezi în mine, ca să-mi dai puterea și dorința de a trăi pentru scopurile Tale și de a-mi sfârși alergarea cu bucurie!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon