Începe prin a te ruga

Începe prin a te ruga

„Rugați-vă neîncetat [rugați-vă cu perseverență].” (1 Tesaloniceni 5:17, Biblia amplificată)

Eu am umblat cu Dumnezeu mare parte din viața mea, dar încă mai învăț cât este de important să nu fac nimic până nu mă rog mai întâi cu privire la acel lucru. Biblia spune că trebuie să ne rugăm neîncetat. Asta nu înseamnă că nu facem nimic altceva toată ziua decât să ne rugăm, ci înseamnă că trebuie să includem rugăciunea în absolut tot ce facem. Mie îmi place să spun: „Roagă-te să treci cu bine ziua.”

Rugăciunea este, probabil, cea mai importantă parte din pregătirile pentru viață. Se zice că fiecare eșec apare din lipsă de rugăciune. Vă sugerez să nu faceți nimic până nu vă rugați mai întâi!

Biblia spune că trebuie să Îl implicăm pe Dumnezeu în tot ceea ce facem, iar El ne va călăuzi pașii, oferindu-ne siguranță (Proverbele 3:6). E încurajator să știm că, dacă apelăm la El, Dumnezeu ne va călăuzi în fiecare zi și ne va întări.

Te apropii mai mult de Dumnezeu atunci când te adresezi Lui prin rugăciune pe parcursul întregii zile. Acest lucru îți aduce părtășie cu Dumnezeu și Îi permite Lui să lucreze în viața ta, în situația în care te afli, dar și în viețile celor dragi.


Dumnezeu te va ajuta să faci lucruri care te vor surprinde neîncetat, dacă ți-L faci prieten. Însă totul începe cu o rugăciune.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon