Întărește-te în puterea tăriei lui Dumnezeu

Întărește-te în puterea tăriei lui Dumnezeu

„Încolo, fraților, întăriți-vă în Domnul [fiți împuterniciți prin uniunea cu El] și în puterea tăriei Lui [acea tărie pe care o oferă măreția Sa nelimitată].” (Efeseni 6:10, Biblia amplificată)

Un secret important pentru a avea succes în orice ți se ivește în cale este să te întărești în puterea lui Dumnezeu. Puterea ta se va termina în cele din urmă, dar puterea lui Dumnezeu e nesfârșită.

De multe ori în viață m-am aflat în situații în care nu știam ce să fac, dar Dumnezeu m-a ajutat mereu să obțin izbândă. De fiecare dată, mi-a oferit din puterea Sa, de care aveam disperată nevoie pentru a avea succes. Te poți aștepta ca Dumnezeu să facă la fel și pentru tine, indiferent cu ce fel de provocări te confrunți acum. Dumnezeu este tăria ta!

În Efeseni 6:10, Pavel ne asigură că, dacă avem o relație apropiată cu El, Dumnezeu Își va revărsa tăria în viețile noastre. Prorocul Isaia spune că cei care au învățat secretul așteptării după momentul potrivit al lui Dumnezeu „zboară ca vulturii” (Isaia 40:31). Aceste versete, și altele asemenea lor, ne arată că suntem întăriți dacă ne înfățișăm înaintea Domnului pentru a-I cere ceea ce ne lipsește.

Dumnezeu a promis să nu ne lase și să nu ne părăsească niciodată. El ne este alături la fiecare pas din călătorie și ne dă tăria necesară atunci când avem nevoie de ea.


Dumnezeu vrea să facă mai mult decât doar să-ți dea tărie – El vrea să fie tăria ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon