Înțelege harul, umblă prin credință

Înțelege harul, umblă prin credință

Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. – Efeseni 2:8

Mulți dintre noi suntem conștienți de faptul că suntem mântuiți prin har, dar mă întreb cât de mulți oameni înțeleg cu adevărat puterea harului lui Dumnezeu.

Tot ce primim de la Dumnezeu trebuie să vină prin har, prin credință. Deci, când înțelegi harul, poți să trăiești prin credință și să primești binecuvântările lui Dumnezeu.

Harul lui Dumnezeu nu este complicat sau derutant. Este clar, și de aceea mulți oameni nu-l pricep. Nu este nimic mai puternic decât harul. Totul din Biblie – mântuirea, umplerea cu Duhul Sfânt, părtășia cu Dumnezeu și toată victoria în viața noastră de zi cu zi – se bazează pe el. Fără har, nu suntem nimic, nu avem nimic, nu putem face nimic. Astăzi, nu doar auzi despre har, ci încearcă să înțelegi că orice lucru din viața ta depinde nu de meritele, abilitățile sau faptele tale, ci de dorința lui Dumnezeu de a folosi puterea Lui infinită pentru a-ți împini nevoile. Aceasta este harul.

Concentrează-te astăzi pe acest adevăr și vezi cum îți crește credința.


Rugăciune

Doamne, nu vreau doar să aud despre harul Tău, fără să experimentez puterea lui. Ajută-mă să înțeleg cât de minunat este Harul Tău, ca să poată crește credința mea în Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon