Intrând în odihna lui Dumnezeu

Intrând în odihna lui Dumnezeu

„Ferice [ce bucurie, ce noroc, de invidiat sunt] de cei fără prihană [cei corecți, cu adevărat sinceri, cei inocenți] în calea [voia revelată a Domnului] lor, care umblă [își îndreaptă comportamentul și modul de a vorbi] întotdeauna după Legea Domnului [plinătatea voii revelate a lui Dumnezeu]!” (Psalmul 119:1, Biblia amplificată)

Atunci când iubești cu adevărat Cuvântul lui Dumnezeu, ai parte de o libertate și de o relaxare divină – atunci când îl auzi, îl primești și îl împlinești. Viața ta va fi lipsită de nefericire și frustrare chiar și în situații dificile. Ai o bucurie deplină atunci când te apropii de Dumnezeu prin Cuvântul Său, crezând în promisiunile Sale pentru viața ta și împlinindu-I poruncile.

Ca să treci peste greutățile cu care te confrunți în viață, trebuie să crezi Cuvântul și să împlinești orice îți pune Dumnezeu pe inimă să faci. Dacă te bazezi pe Cuvântul Său, nu te vei mai chinui, așa că te poți odihni în promisiunile lui Dumnezeu. În Evrei 4:3 (Biblia amplificată) scrie: „Pe când noi, fiindcă am crezut [am aderat, ne-am încrezut și ne-am bazat pe Dumnezeu], intrăm în ‚odihna’ despre care a vorbit El.”

Dacă astăzi te simți înfrânt – sau ești copleșit de vreo problemă – cel mai bine ar fi să îți îndrepți atenția numai pentru a auzi, a primi și a împlini Cuvântul lui Dumnezeu. Acolo vei găsi cuvinte dătătoare de viață. De îndată ce vei începe să crezi cele scrise în Cuvântul lui Dumnezeu, vei avea parte de bucurie din nou și nu îți va mai fi greu.


Dumnezeu vrea ca tu să-ți trăiești fiecare zi din viață în odihna Sa.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon