Învață să fii mulțumit în orice situație

Învață să fii mulțumit în orice situație

Nu zic lucrul acesta având în vedere nevoile mele; căci m-am deprins să fiu mulţumit cu starea în care mă găsesc. – Filipeni 4:11

Biblia ne învață să fim mulțumitori, indiferent de circumstanțele noastre. Apostolul Pavel a scris: Nu zic lucrul acesta având în vedere nevoile mele; căci m-am deprins să fiu mulţumit cu starea în care mă găsesc.

Mulțumirea este o decizie de a fi fericit cu ceea ce ai deja. Din păcate, de obicei, învățăm să fim mulțumiți trăind mult timp nemulțumiți și într-un final ajungem să spunem: „Doamne, nu mai vreau să trăiesc în acest fel”. Dar nu trebuie să fie așa.

Poți alege să fii mulțumit în fiecare zi. Acest lucru valorează mai mult decât toate bunurile materiale pe care le-ai putea acumula într-o viață.

Pavel a clarificat acest lucru când a scris în 1 Timotei 6:6 că „evlavia însoțită de mulțumire (acea mulțumire care este un sentiment de suficiență interioară) este un mare câștig”.

Ce ne va face cu adevărat fericiți? Alegând să fim mulțumiți în Domnul, în fiecare zi. Spunându- I lui Dumnezeu: „Doamne, vreau să am doar ceea ce vrei Tu să am”, este singura modalitate de a avea pace reală și fericire de durată.


Rugăciune

Doamne, vreau doar ce dorești Tu pentru mine. Aleg ca apostolul Pavel să fiu mulțumitor în orice circumstanță.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon