Lasă-L pe Dumnezeu să fie ghidul tău

Lasă-L pe Dumnezeu să fie ghidul tău

Iată, Dumnezeul acesta este Dumnezeul nostru în veci de veci; El va fi călăuza noastră până la moarte. —Psalmul 48:14

Când a umblat pe acest pământ, Isus a știut mereu ce trebuie să facă pentru că El a făcut numai ceea ce a văzut pe Tatăl Său făcând. Ca Domn al nostru, putem avea încredere în El să ne conducă pe calea cea bună în fiecare zi.

Psalmul 48:14 spune că Dumnezeu va fi ghidul nostru până la moarte! Cât de minunat este să știi că avem un ghid care ne duce de la o destinație la alta.

Când eu și cu soțul meu, Dave, vizităm un nou loc, rezervăm de multe ori un ghid. Odată am decis să explorăm singuri, dar am descoperit repede că a fost o pierdere de timp. Cea mai mare parte a zilei ne-am pierdut și încercam cu disperare să găsim calea de întoarcere.

Cred că uneori tratăm viața la fel cum am tratat eu și Dave călătoria noastră. Este întotdeauna mai ușor să urmezi un ghid experimentat decât să rătăcești fără rost pe cont propriu. În loc să mergi pe calea ta, fă ceea ce-L vezi pe Tatăl tău că face și lăsă-L să te călăuzească. Dumnezeu este dedicat călăuzirii noastre, deci este foarte important să-L urmăm.


Rugăciune

Doamne, nu vreau să trăiesc ca un turist fără ghid, rătăcind fără direcție pe cale. Doar Tu îmi poți arăta ce să fac și cum să trăiesc, așa că aleg să urmez călăuzirea Ta în fiecare zi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon